Nieuws

Herfstprogramma
Vanaf maandag 1 september
De herfst komt er aan, de site is bijgewerkt en het boekje staat online. U kunt u de BuurtHuizen bezoeken zonder afspraak maar let op: door de 1,5 meter regel is onze capaciteit beperkt dus het kan zijn dat we 'vol' zitten.
Capoeira in de Bijlmer 6-12
ma 17.00-18.00
Capoeira is een spel, een Braziliaanse vecht-dans. Samen met elkaar bewegen en elkaar niet raken.
Sranan angisa
ma 19.00-21.00 (start 21 sept)
Cursus surinaamse hoofddoeken binden. Leer in 4 weken een angisa binden. Meldt u aan voor 15 september!
Empowerment Cursus
wo 12.00-15.00 (start 23 sept)
In de cursus staan empowerment, persoonlijke ontwikkeling en groei centraal. Je krijgt meer inzichten in jezelf. Ben jij bereid om op een positieve manier naar jezelf te kijken en anderen naar jou te laten kijken? Doe dan mee!
Moderne Dans 60+
ma.do 10.00-11.30
MODERNE DANS 60+ bij Dance Connects Community is een les vol dans, muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Iedereen van 60 tot 100+ kan meedoen, ongeacht ervaring of conditie. Wees welkom en dans mee!
Sterk!
di 09.15-12.00 (start 15 sept)
Sterk is een weerbaarheidstraining. De training is bedoeld voor vrouwen die ervaring hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag of geweld en grenzen willen leren stellen.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
Gein in het NRC
woensdag 29 januari
Senior bewoners in Buurthuis Gein aan het woord in het NCR. Hoe denken zij zelf over hun naderend levenseinde? lees het volledige artikel op de site van het NRC.
AED's beschikbaar
1 februari - update 30 juli
Goed nieuws, PBAZO installeert in samenwerking met de Hartstichting AED's op 4 locaties. Op dit moment zijn reeds 2 AED's geinstalleerd: Anansi en Bonte Kraai. Deze AED’s zijn dag en nacht beschikbaar. UPDATE! Nu ook AED's bij Holendrecht en Kwakoe!
Reclame voor uw activiteit
Stuur ons informatie
Maak reclame voor uw activiteit en trek meer bezoekers of deelnemers! Dagelijks werken wij onze site bij dus uw activiteit staat op onze site met de naam en dat zegt niet erg veel...
Kidsproof
alle dagen
Een overzicht van alle activiteiten voor kinderen in Amsterdam.
 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]