Nieuws

Samen veilig
voorjaar 2021
We zitten in 2021, we zijn weer open en corona is nog hier dus voor uw veiligheid: de BuurtHuizen zijn alleen te bezoeken op uitnodiging van uw aanbieder, vrije inloop is niet mogelijk.
Moederdag bijeenkomst
za 8 mei 12.00-17.00
Pak je Kans Moederdag bijeenkomst. Kom gezellig langs en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn! En een leuke goodiebag na afloop van de bijeenkomst.
HARTvrouwen
ma 16.30-20.30 | wo.do 9.30-12.30
Ben je boven de 18, vrouw en heb je te maken gehad met huiselijk geweld en/of seksueel misbruik? It takes one to know one. Begeleiding naar herstel van huiselijk geweld of seksueel misbruik. We starten in mei!
Durven doen
start di 18 mei 10.00-13.00
In zeven stappen naar een gelukkig en succesvol leven. Iedere moeder en elke situatie is anders, maar iedere moeder wil een gelukkig leven met haar kind(eren). Alle bijeenkomsten zijn online via Zoom. 
Buurtteams
Starten 1 april
Heeft u moeite om rond te komen? Wilt u graag andere mensen ontmoeten? Moet u uw huis uit? Hebt u problemen door ziekte, een psychische aandoening of verslaving? Loopt het thuis even niet zo goed? Buurtteam Amsterdam is er voor u.
Roads Programma
ma.di.wo.do.vr 9.00-17.00
Maandag t/m vrijdag zijn Marijke, Kavita en Maira van Roads in de Bonte Kraai. Alle activiteiten zijn gratis m.u.v. materiaal kosten. Kijk in ons programma of er iets tussen zit wat je interessant vind en bel de betreffende begeleider voor meer informatie en om een plekje te reserveren.
sociaal juridische bijstand
vrij 14.00-16.00 (op afspraak)
Wij helpen graag! Heeft u vragen over of problemen met uw uitkering, zoals afwijzing, beëindiging of terugvordering door de uitkeringsinstantie? Heeft u een conflict met uw woningbouwvereniging, zoals huurachterstand of gebrekkig onderhoud? Lees verder voor meer informatie.
School's Cool
Begeleiding voor uw kind
Vrijwillige thuismentoren steunen uw kind aan huis voor betere schoolprestaties, meer zelfvertrouwen en persoonlijke ondersteuning. Kijk voor meer informatie op https://schoolscoolamsterdam.nl.
Capoeira in de Bijlmer 6-12
ma 17.00-18.00
Capoeira is een spel, een Braziliaanse vecht-dans. Samen met elkaar bewegen en elkaar niet raken.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
Gein in het NRC
woensdag 29 januari
Senior bewoners in Buurthuis Gein aan het woord in het NCR. Hoe denken zij zelf over hun naderend levenseinde? lees het volledige artikel op de site van het NRC.
AED's beschikbaar
1 februari - update 30 juli
Goed nieuws, PBAZO installeert in samenwerking met de Hartstichting AED's op 4 locaties. Op dit moment zijn reeds 2 AED's geinstalleerd: Anansi en Bonte Kraai. Deze AED’s zijn dag en nacht beschikbaar. UPDATE! Nu ook AED's bij Holendrecht en Kwakoe!
Reclame voor uw activiteit
Stuur ons informatie
Maak reclame voor uw activiteit en trek meer bezoekers of deelnemers! Dagelijks werken wij onze site bij dus uw activiteit staat op onze site met de naam en dat zegt niet erg veel...
Kidsproof
alle dagen
Een overzicht van alle activiteiten voor kinderen in Amsterdam.
 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]