Nieuws

DOEN herfst
Site is up-to-date
De site is bijgewerkt naar het herfst programma. Het DOEN herfst boekje volgt snel (werk in uitvoering) online en in de BuurtHuizen.
Contactpunt
di 09.00-16.30
Het contactpunt is terug. Direct in geprek met één van onze planners. Heeft een leuk idee voor een nieuwe activiteit of een evenement? Kom naar ons contactpunt, wij denken graag met u mee. Klik verder voor tijden per BuurtHuis.
Slachtoffer spreekuur
wo 11.00-14.00
Maatschappelijk, Juridisch, Medisch Spreekuur. Voor slachtoffers van geweld- en zedenmisdrijven, voor familieleden en andere betrokkenen. Preventief, overbruggend en nazorg. Alleen op afspraak. Gratis
Shakuntala video
za 8 okt 14.00-18.00
Op verzoek zullen wij op de onderstaande datum de video vertonen van deze mooie, klassieke voorstelling. Meld je per mail aan om er samen een leuke middag van te maken.
Jazz Café NoLIMIT
vr 14 okt 18.30-21.00
September 2022 start een maandelijks terugkerend live jazz concert. De worldwide open jazz concerten vinden plaats op de 2e vrijdag van de maand. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom. Toegang is gratis. Inloop vanaf 17.00.
Buurtteams
Inloop Gein & Holendrecht
Heeft u moeite om rond te komen? Wilt u graag andere mensen ontmoeten? Moet u uw huis uit? Hebt u problemen door ziekte, een psychische aandoening of verslaving? Loopt het thuis niet zo goed? Buurtteam Amsterdam is er voor u.
Vrouwen in hun kracht
do 09.00-12.00 (start 15 sept)
Het project biedt jou: informatie, ondersteuning, begeleiding, empowerment en een netwerk als je te maken hebt gehad met gendergerelateerd geweld in afhankelijkheidsrelaties, zodat jij in je kracht komt te staan, een volgende stap durft te zetten in je persoonlijke ontwikkeling en groei.
Vrijwilliger Horeca
wij zoeken versterking
Vindt je het leuk om wat voor je buurt te doen en buurtgenoten te ontmoeten? Wij bieden je een informele werkomgeving, leuke collega’s en een vrijwilligersvergoeding.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
 

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]