Nieuws

AED's beschikbaar
1 februari 2020
Goed nieuws, PBAZO installeert in samenwerking met de Hartstichting AED's op 4 locaties. Op dit moment zijn reeds 2 AED's geinstalleerd: Anansi en Bonte Kraai. Deze AED’s zijn dag en nacht beschikbaar.
Doen winter
6 dec - DOEN boekje online
De winter is begonnen en het programma is online bijgewerkt. Het DOEN winter boekje is nu af te halen in de BuurtHuizen. Let op onze openingstijden in de kerstvakantie!
Infobijeenkomst Gaasperplas
do 30 jan 17.00-20.00
Ruim 40 jaar na de aanleg is het tijd om de Gaasperplas op te knappen. Samen met bewoners en organisaties uit Zuidoost en omstreken is er gewerkt aan het Toekomstplan Gaasperplas. Laat je horen voor de Gaasperplas!
Bijeenkomsten brussen | 8+
31 jan t/m 26 juni
Bijeenkomsten voor brussen en jonge mantelzorgers in Amsterdam. Heb jij een broer of zus met een beperking? Is je moeder ziek of heeft je vader een handicap? Daar gaat altijd veel zorg en aandacht naartoe, maar jij hebt misschien zelf ook zorgen en behoefte aan aandacht.
Huiswerkbegeleiding | 10+
di.wo.do 15.00-19.00
Voor jongeren vanaf 10 tot 18 jaar. De jongeren krijgen hulp bij het maken van hun huiswerk. Tijdens het werken krijgen zij tips en tricks.
Belly Dance
za 14.00-15.00
Leer duikdansen en ontspan ondertussen. Lessen zijn engelstalig en alleen voor vrouwen vanaf 18 jaar.
Liefde In Actie
za 13.30-16.30
Voice of Freedom organiseert liefde in actie dagen in verschillende BuurtHuizen op 14 sept, 12 okt, 9 nov, 7 dec, 4 jan en 1 feb. Samen eten, gratis kleding (max 5 pp) en workshops.
Moderne Dans 60+
ma 10.00-11.30 | DO 10.00-11.30
Dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder beperking, iedereen kan meedoen.
Sociaal Pact Zuidoost
7 mei 2019
Uniek sociaal pact zet bewoner Zuidoost centraal. Om kansengelijkheid te creëren moeten we samen hardnekkige problemen als armoede, werkeloosheid, eenzaamheid, laaggeletterdheid en schooluitval in Amsterdam Zuidoost aanpakken.
Kom ook schaken in Gein
vr 19.00-20.00
Kom ook schaken bij schaakgroep Chaturanga voor maar € 5,- per maand. Check chaturanga.nl voor meer informatie.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
Reclame voor uw activiteit
Stuur ons informatie
Maak reclame voor uw activiteit en trek meer bezoekers of deelnemers! Maandelijks werken wij onze site bij dus uw activiteit staat op onze site met de naam en dat zegt niet erg veel...
Typisch Kleiburg
Bonte Kraai in beeld
In de 10e aflevering van Typisch Kleiburg is Buurthuis Bonte Kraai en uw gastvrouw Lucinda uitgebreid in beeld.
Kidsproof
alle dagen
Een overzicht van alle activiteiten voor kinderen in Amsterdam.
 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]