Nieuws

Dagverse maaltijd
ma t/m vr 17.00-19.00
In deze moelijke maanden kunt u in de buurthuizen genieten van een goedkope maaltijd voor maar € 4,- (stadspas) of € 8,-.
Golden Oldies Party
za 10 dec 19.00-01.00
Party hosted by Mevrouw Gleone. DJ: Roy Vyent. Hapjes en drankjes verkrijgbaar. Entree 7,50.
LEO DAVELAAR & GOSPEL SOCIETY
za 10 dec 19.00-22.00
Een muzikale ontmoeting georganiseerd door Profor. Er is plek voor 75 personen, meldt je aan via 020 690 26 26 of l.martis@profor.nl.
Slachtoffer spreekuur
wo 11.00-14.00
Maatschappelijk, Juridisch, Medisch Spreekuur. Voor slachtoffers van geweld- en zedenmisdrijven, voor familieleden en andere betrokkenen. Preventief, overbruggend en nazorg. Alleen op afspraak. Gratis
Jazz Café NoLIMIT
vr 16 dec 18.30-21.00
De worldwide open jazz concerten vinden maandelijks plaats op de 2e vrijdag van de maand. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom. Toegang is gratis. Inloop vanaf 17.00.
Skanking Friday
vr 16 DEC 20.00-02.00
PBAZO & Easy Time Crew Presents: Skanking Friday. Resident: DJ Ewa Sound. DJ’S: DJ Reggae Barbie & DJ Mystic Tammy. Vegetarian Ital food & drinks. Free entrance
Vrijwilliger Maaltijdservice
wij zoeken versterking
Vindt je het leuk om wat voor je buurt te doen? Meld je aan als vrijwilliger bij Buurthuizen Zuidoost. Je gaat tafels dekken, gasten bedienen, af- en opruimen, afwassen (vaatwasser) en gezelligheid bieden.
Buurtteams
Inloop Gein & Holendrecht
Heeft u moeite om rond te komen? Wilt u graag andere mensen ontmoeten? Moet u uw huis uit? Hebt u problemen door ziekte, een psychische aandoening of verslaving? Loopt het thuis niet zo goed? Buurtteam Amsterdam is er voor u.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
 

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]