Nieuws

Sabi Yu Rutu
za 14.00-18.00
Leer over de geschiedenis, wetenschap, media en cultuur van je voorouders en andere zwarte helden. Wat leer je Wanneer en waar onze geschiedenis begint.  
Outra Maka Mais
vr 28 feb 21.00-02.00
Special edition in samenwerking met Castle of Dance. Entree € 12,50.
Open dagen Sranan Angisa
za 7 & 14 mrt 13.00-15.00
Open dagen Surinaamse hoofddoeken binden. Met demonstratie en informatie en mogelijkheid tot inschrijven. Toegang is gratis.
Internationale vrouwendag
wo 11 mrt 14.00-00.00
Een hele dag feest in Kwakoe in het kader van internationale vrouwendag. Dagprogramma is gratis, vanaf 21.00 € 3,-
Huiswerkbegeleiding | 10+
di.wo.do 15.00-19.00
Voor jongeren vanaf 10 tot 18 jaar. De jongeren krijgen hulp bij het maken van hun huiswerk. Tijdens het werken krijgen zij tips en tricks.
Rich Girls Trade
za 20 mrt 18.30-22.00
Wil jij ondernemende business vrouwen ontmoeten? Wil jij een gezellige avond beleven op deze ladies night? Een avond vol gezelligheid, ontspanning en leuke ontmoetingen.
Eigen moestuintje? Dat kan!
inschrijven uiterlijk 27 feb
Het tuinseizoen straks van start gaat bij stichting Bloei & Groei. Op een eigen stukje grond of samen met iemand. 7 maanden eigen verse groenten. Groene vingers niet nodig, motivatie wel!
Gein in het NRC
woensdag 29 januari
Senior bewoners in Buurthuis Gein aan het woord in het NCR. Hoe denken zij zelf over hun naderend levenseinde? lees het volledige artikel op de site van het NRC.
Mijn verhaal, iets voor jou?
di 13.30-16.00 (start 4 feb)
Ieder mens heeft verhalen die er toe doen en voor iedereen is het belangrijk te ontdekken welke waarde zijn of haar leven heeft. In de cursus ‘Mijn Verhaal, iets voor jou?’ vertellen we levensverhalen aan elkaar.
AED's beschikbaar
1 februari 2020
Goed nieuws, PBAZO installeert in samenwerking met de Hartstichting AED's op 4 locaties. Op dit moment zijn reeds 2 AED's geinstalleerd: Anansi en Bonte Kraai. Deze AED’s zijn dag en nacht beschikbaar.
Doen winter
6 dec - DOEN boekje online
De winter is begonnen en het programma is online bijgewerkt. Het DOEN winter boekje is nu af te halen in de BuurtHuizen. Let op onze openingstijden in de kerstvakantie!
Bijeenkomsten brussen | 8+
31 jan t/m 26 juni
Bijeenkomsten voor brussen en jonge mantelzorgers in Amsterdam. Heb jij een broer of zus met een beperking? Is je moeder ziek of heeft je vader een handicap? Daar gaat altijd veel zorg en aandacht naartoe, maar jij hebt misschien zelf ook zorgen en behoefte aan aandacht.
Moderne Dans 60+
ma 10.00-11.30 | DO 10.00-11.30
Dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder beperking, iedereen kan meedoen.
Sociaal Pact Zuidoost
7 mei 2019
Uniek sociaal pact zet bewoner Zuidoost centraal. Om kansengelijkheid te creëren moeten we samen hardnekkige problemen als armoede, werkeloosheid, eenzaamheid, laaggeletterdheid en schooluitval in Amsterdam Zuidoost aanpakken.
Kom ook schaken in Gein
vr 19.00-20.00
Kom ook schaken bij schaakgroep Chaturanga voor maar € 5,- per maand. Check chaturanga.nl voor meer informatie.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
Reclame voor uw activiteit
Stuur ons informatie
Maak reclame voor uw activiteit en trek meer bezoekers of deelnemers! Dagelijks werken wij onze site bij dus uw activiteit staat op onze site met de naam en dat zegt niet erg veel...
Typisch Kleiburg
Bonte Kraai in beeld
In de 10e aflevering van Typisch Kleiburg is Buurthuis Bonte Kraai en uw gastvrouw Lucinda uitgebreid in beeld.
Kidsproof
alle dagen
Een overzicht van alle activiteiten voor kinderen in Amsterdam.
 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]