Nieuws

Fotoexpositie wij...
vanaf 23 november
...doorbreken de cirkel van geweld dient als aanjager om dit lastige onderwerp bespreekbaar te maken en zet ons aan tot handelen.
Gezondheidsverschillen
do 30 nov 16.30-19.00
Werk jij als (semi-)professional in de sport, welzin of in de zorg In Zuidoost? Kom naar het Leefstilnetwerk! Thema: Gezondheidsverschillen.
Vitaal ouder worden
do 30 nov 11.30-16.00
MeerMaatjes organiseert dit senioren evenement in samenwerking met GGD Amsterdam. Een supergezellige middag met diverse activiteiten.
zing cirkel
di 10.30-13.00
Voor thuiswonende mensen met geheugenproblemen én hun naaste. Geen ervaring met zingen vereist, ledereen kan meedoen. Samen zingen activeert lichaam en geest!
dialoog ouderenmishandeling
ma 4 dec 12.30-15.30
Ouderenmishandeling komt veel voor. Ouderen vormen een kwetsbare groep als het gaat om diverse vormen van huiselijk geweld. Het doel van deze dialoog is meer bewustwording, het onderwerp bespreekbaar maken.
pianoduo concert
do 7 dec 18.30-20.30
Artistiek leiders van het Pianoduo Festival Amsterdam Lestari Scholtes en Gwylim Jansens nodigen topvioliste Myrthe Helder uit voor een avond met heerlijke klassieke muziek. Toegang is gratis.
Reggae Friday
vr 8 dec 20.00-02.00
PBAZO Presents: Reggae Friday Special Edition met live Empress Black Omolo & The Royal Family Band, DJ Mystic Tammy en Merchandise by Royal Roots Corner. Gratis entree.
Jazz Café NoLIMIT
vr 15 dec 18.30-21.00
Jazz Café NoLIMIT presenteert in december het Ben Fitzpartick Quartet. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom. Inloop vanaf 17.00.
Resto VanHarte
wo 15 dec 18.00-20.00
Resto VanHarte Breidt uit! Vanaf 15 december zijn er vier Resto-avonden in de nieuwe Resto VanHarte locatie BuurtHuis Gein..
Senioren in Beweging 55+
vr 11.00-13.00
Kom naar Senioren in Beweging in Gein en maak kennis met onder andere yoga, tai chi, walking football, fitness, tafeltennis en sport en spel. 
opleiding sociaal werker
vr 9.00-17.00 (1x pm)
Behaal in 18 maanden een erkend mbo 4 diploma bij Prosper College. Vanaf september kun jij je aanmelden voor de opleiding Sociaal werker niveau 4. Prosper College biedt deze verkorte opleiding aan in NoLimit.
Menstruation Stations
Holendrecht en NoLIMIT
Vanaf vandaag woensdag 26 juli hangen er in Holendrecht en NoLIMIT 'Menstruation Stations' waar je gratis maandverband of tampons uit kunt halen als je die moeilijk of niet kan betalen. Schroom niet en maak er gebruik van.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
De mobiele site/app biedt u de mogelijkheid om snel informatie te vinden over alle activiteiten in onze buurthuizen en met gebruik van zo min mogelijk data.
 

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]