Nieuws

De ontbijtjes starten weer
vanaf maandag 13 sept
Goed nieuws, we gaan de ontbijtjes voor 1,5 euro weer opstarten in de BuurtHuizen. Vanaf maandag 13 september kunt u weer van een heerlijk ontbijtje genieten in Holendrecht. Andere BuurtHuizen zullen weldra volgen. 
Verbreed je horizon
vr 1 okt 18.00-21.30
Change your thinking, change your life. Sprekers Conchita Daniël, Norita Daniël en Kathleen Pinas. Verplicht aanmelden via eventbrite. Vanaf 23 jaar. Toegang is gratis.
Sociaal Servicepunt
wo 19.00-20.00
De Kraaibundel organiseert elke woensdag een inloopspreekuur sociaal servicepunt waar je terecht kunt voor gratis informatie, service en advies van een beschermings bewindvoerder.
kids after summer brunch
za 2 okt 10.30-13.00 + 14.00-16.30
De scholen zijn weer begonnen en een goed moment om de kids weer even bij elkaar te brengen. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud. Vanwege covid verdeelt over twee groepen. Meld je snel aan want vol=vol.
ZoMindful stressreductie
di 19.30-21.15 (start 7 sept)
Stressreductie in 8 weken. Met mindfulness als basis leer je de vaardigheid om je eigen stress signalen te herkennen en keuzes te maken die goed zijn voor jou.
Empowermenttraining
do 09.30-12.30 (start 23 sept)
Buurvrouwennetwerk Gaasperdam organiseert deze training in samenwerking met diverse partners. Je onderzoekt hoe jij je talenten en kwaliteiten optimaal kunt benutten om je arbeidskansen te vergroten als ondernemende vrouw.
Kente & Fugu Festival 2021
za 25 sept 19.00-02.00 (online)
Zaterdag 25 september is het Kente & Fugu Fesival 2021 in de vorm van een online event dat live gestreamd zal worden vanuit NoLIMIT. Het thema dit jaar is 'Show what you've got'.
reanimatie cursus
do 4 nov 18.00-21.30
Kom jij uit Zuid-Oost en wil jij leren reanimeren? Meld je dan nu aan via de link voor een gratis reanimatiecursus!
Buurtteams
Starten 1 april
Heeft u moeite om rond te komen? Wilt u graag andere mensen ontmoeten? Moet u uw huis uit? Hebt u problemen door ziekte, een psychische aandoening of verslaving? Loopt het thuis even niet zo goed? Buurtteam Amsterdam is er voor u.
Roads Programma
ma.di.wo.do.vr 9.00-17.00
Maandag t/m vrijdag zijn Marijke, Kavita en Maira van Roads in de Bonte Kraai. Alle activiteiten zijn gratis m.u.v. materiaal kosten. Kijk in ons programma of er iets tussen zit wat je interessant vind en bel de betreffende begeleider voor meer informatie en om een plekje te reserveren.
School's Cool
Begeleiding voor uw kind
Vrijwillige thuismentoren steunen uw kind aan huis voor betere schoolprestaties, meer zelfvertrouwen en persoonlijke ondersteuning. Kijk voor meer informatie op https://schoolscoolamsterdam.nl.
Reclame voor uw activiteit
Stuur ons informatie
Maak reclame voor uw activiteit en trek meer bezoekers of deelnemers! Dagelijks werken wij onze site bij dus uw activiteit staat op onze site met de naam en dat zegt niet erg veel...
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
AED's beschikbaar
1 februari - update 30 juli 2020
Goed nieuws, PBAZO installeert in samenwerking met de Hartstichting AED's op 4 locaties. Op dit moment zijn reeds 2 AED's geinstalleerd: Anansi en Bonte Kraai. Deze AED’s zijn dag en nacht beschikbaar. UPDATE! Nu ook AED's bij Holendrecht en Kwakoe!
 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]