Nieuws

DOEN lente
laat de zon maar komen
De temperatuur loopt eindelijk op dus hebben we de site bijgewerkt naar het lente programma. Het DOEN boekje volgt zo snel mogelijk.
Indonesische maaltijd
ma 17.00-19.30
Kom samen met buurtbewoners genieten van een indonesische maaltijd voor maar €10 in BuurtHuis Gein. Elke week een andere maaltijd die wordt aangekondigd in het BuurtHuis.
Oriental Night
za 25 mei 16.00-22.00
PBAZO i.s.m. Perki presenteert Oriental Night. Traditionele Indonesische keuken € 10,- pp. let op! OP=OP. met o.a. Poco Poco en live muziek.
Het Danspaleis
vanaf do 30 mei
Het Danspaleis is terug in de BuurtHuizen. Maak je klaar voor swingende middagen in Bonte Kraai, Gein en Holendrecht.
Rommelmarkt
za 8 juni 13.00-17.00
Voor en door bewoners, geen commercie. Uitsluitend tweedehands spullen. Wilt u meedoen? Een standplaats kost € 2,50 per tafel.
African Music Lounge
za 8 juni 18.30-23.00
De African Music Lounge is de muzikale ontmoetingsplek voor alle leeftijden en culturen. Muziek, dans, snuffelmarkt, hapjes en drankjes. Toegang is gratis.
Reggae Friday
vr 14 juni 20.00-02.00
Reggae Friday in Bonte Kraai. Gratis entree.
Resto VanHarte
vr 18.00-20.00
Resto VanHarte breidt uit! Elke tweede vrijdag van de maand een extra Resto Vanharte in Holendrecht.
Menstruation Stations
Holendrecht en NoLIMIT
In BuurtHuis Holendrecht en NoLIMIT hangen 'Menstruation Stations' waar je gratis tampons of maandverband uit kunt halen als je die moeilijk of niet kan betalen. Schroom niet en maak er gebruik van.
Ontbijt voor 2 euro
ma.di.wo.do.vr 10.00-12.00
Ook in 2024 kunt u genieten van een heerlijk ontbijt in de foyers van onze BuurtHuizen. Het sociaal ontbijt is speciaal georganiseerd om bewoners met elkaar te verbinden.
Slachtoffer spreekuur
wo 11.00-14.00
Maatschappelijk, Juridisch, Medisch Spreekuur. Voor slachtoffers van geweld- en zedenmisdrijven, voor familieleden en andere betrokkenen. Preventief, overbruggend en nazorg. Alleen op afspraak. Gratis
Iets verdachts gezien?
Meld het anoniem!
We kennen het allemaal wel, je ziet of hoort iets en denkt 'dat zou de politie moeten weten' maar ja... je wil er zelf buiten blijven dus je meldt het niet. Dat kan anders.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
De mobiele site/app biedt u de mogelijkheid om snel informatie te vinden over alle activiteiten in onze buurthuizen en met gebruik van zo min mogelijk data.
 

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]