Nieuws

Zomeropening
vanaf maandag 6 juli
Goed nieuws! Vanaf maandag 6 juli kunt u de BuurtHuizen weer bezoeken zonder afspraak. Let op: door de 1,5 meter regel is onze capaciteit beperkt dus het kan zijn dat we 'vol' zitten.
Sterk!
di 09.15-12.00 (start 15 sept)
Sterk is een weerbaarheidstraining. De training is bedoeld voor vrouwen die ervaring hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag of geweld en grenzen willen leren stellen.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
Wegens Coronavirus gesloten
tot en met 14 juni
Let op, dit artikel geeft algemene informatie. We gaan onder voorbehoud op maandag 15 juni weer open. Klik hier om daar alles over te lezen.
Huiswerkbegeleiding | 10+
di.wo.do 15.00-19.00
Voor jongeren vanaf 10 tot 18 jaar. De jongeren krijgen hulp bij het maken van hun huiswerk. Tijdens het werken krijgen zij tips en tricks.
Gein in het NRC
woensdag 29 januari
Senior bewoners in Buurthuis Gein aan het woord in het NCR. Hoe denken zij zelf over hun naderend levenseinde? lees het volledige artikel op de site van het NRC.
AED's beschikbaar
1 februari 2020
Goed nieuws, PBAZO installeert in samenwerking met de Hartstichting AED's op 4 locaties. Op dit moment zijn reeds 2 AED's geinstalleerd: Anansi en Bonte Kraai. Deze AED’s zijn dag en nacht beschikbaar.
Reclame voor uw activiteit
Stuur ons informatie
Maak reclame voor uw activiteit en trek meer bezoekers of deelnemers! Dagelijks werken wij onze site bij dus uw activiteit staat op onze site met de naam en dat zegt niet erg veel...
Kidsproof
alle dagen
Een overzicht van alle activiteiten voor kinderen in Amsterdam.
 
Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]