Nieuws

Samen veilig de winter door
vanaf maandag 25 jan
We zitten in 2021, we zijn weer open en corona is nog hier dus voor uw veiligheid: de BuurtHuizen zijn alleen te bezoeken op uitnodiging van uw aanbieder, vrije inloop is nog niet mogelijk. Let op: in verband met de avondklok sluiten de BuurtHuizen om 19.30 uur.
Bijeenkomst Bijlmer Oost
wo 27 jan 19.00-20.30
Het gebiedsteam Bijlmer Oost nodigt u van harte uit voor een bijeenkomst Bijlmer Oost. Helaas is het nog niet mogelijk om elkaar 'live' te ontmoeten, daarom doen we het online.
School's Cool
Begeleiding voor uw kind
Vrijwillige thuismentoren steunen uw kind aan huis voor betere schoolprestaties, meer zelfvertrouwen en persoonlijke ondersteuning. Kijk voor meer informatie op https://schoolscoolamsterdam.nl.
Capoeira in de Bijlmer 6-12
ma 17.00-18.00
Capoeira is een spel, een Braziliaanse vecht-dans. Samen met elkaar bewegen en elkaar niet raken.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
Gein in het NRC
woensdag 29 januari
Senior bewoners in Buurthuis Gein aan het woord in het NCR. Hoe denken zij zelf over hun naderend levenseinde? lees het volledige artikel op de site van het NRC.
AED's beschikbaar
1 februari - update 30 juli
Goed nieuws, PBAZO installeert in samenwerking met de Hartstichting AED's op 4 locaties. Op dit moment zijn reeds 2 AED's geinstalleerd: Anansi en Bonte Kraai. Deze AED’s zijn dag en nacht beschikbaar. UPDATE! Nu ook AED's bij Holendrecht en Kwakoe!
Reclame voor uw activiteit
Stuur ons informatie
Maak reclame voor uw activiteit en trek meer bezoekers of deelnemers! Dagelijks werken wij onze site bij dus uw activiteit staat op onze site met de naam en dat zegt niet erg veel...
Kidsproof
alle dagen
Een overzicht van alle activiteiten voor kinderen in Amsterdam.
 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]