Nieuws

vaccinatie zonder afspraak
30 nov, 2,4,7,9,11,14,16 &18 dec
Haal je gratis vaccinatie in Holendrecht, Gein en NoLIMIT in november, en december.
ZoMindful stressreductie
di 19.30-21.45 (start 11 jan)
Stressreductie in 8 weken. Met mindfulness als basis leer je de vaardigheid om je eigen stress signalen te herkennen en keuzes te maken die goed zijn voor jou.
QiGong les
ma 19.00-20.00
Chinese lichaamsbeweging voor ontspanning en energie! De Qigong les bestaat uit het herhalen van rustige langzame bewegingen en is voor iedereen geschikt, ook senioren!
DOEN Herfst
Nu in uw BuurtHuis
U heeft er lang op moeten wachten maar eindelijk is er weer een DOEN boekje aan waar u alle activiteiten in onze BuurtHuizen kunt terugvinden. De site is ook volledig bijgewerkt.
De ontbijtjes zijn er weer
maandag t/m vrijdag 10.00-12.00
Goed nieuws, de ontbijtjes voor 1,5 euro zijn terug in de BuurtHuizen. U kunt weer van een heerlijk ontbijtje genieten in Bonte Kraai, Gein, Holendrecht en NoLIMIT. 
Dagbesteding Ieder zijn werk
di.wo.vr
Wil jij nieuwe mensen ontmoeten en waardevolle contacten maken? Wil je bouwen aan je zelfvertrouwen? Dan ben je bij ons welkom!
Shining stars 2021
za 4 dec 12.30-16.30
Wil je meedoen met een modellenshow of kent u iemand (man, vrouw, kinderen), wilt u graag visagie of hairdressing doen of de fashionshow bijwonen?
Roads Programma
ma.di.wo.do.vr 9.00-17.00
Maandag t/m vrijdag zijn Marijke, Kavita en Maira van Roads in de Bonte Kraai. Alle activiteiten zijn gratis m.u.v. materiaal kosten. Kijk in ons programma of er iets tussen zit wat je interessant vind en bel de betreffende begeleider voor meer informatie en om een plekje te reserveren.
Sociaal Servicepunt
wo 19.00-20.00
De Kraaibundel organiseert elke woensdag een inloopspreekuur sociaal servicepunt waar je terecht kunt voor gratis informatie, service en advies van een beschermings bewindvoerder.
Buurtteams
inloop en op afspraak
Heeft u moeite om rond te komen? Wilt u graag andere mensen ontmoeten? Moet u uw huis uit? Hebt u problemen door ziekte, een psychische aandoening of verslaving? Loopt het thuis even niet zo goed? Buurtteam Amsterdam is er voor u.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]