Nieuws

Ontbijt actie
ma 16 mei t/m vr 27 mei
1 + 1 GRATIS! Kom langs bij de Buurthuizen Bonte Kraai, Gein, Holendrecht en NoLIMIT en geniet van een heerlijk ontbijt voor maar 1,5 Euro en ontvang een voucher voor een gratis ontbijt.
Vrijwilliger docent
Nederlands
Help je mee om taalachterstand bij kinderen van 3 tot 6-12 jaar weg te werken? We zoeken mensen die met kinderen kunnen werken en Nederlands beheersen. Je ontvangt van ons een vergoeding en blije kinderen.
DOEN LENTE - UPDATE
Site is up-to-date
De site is bijgewerkt naar ons lente programma. Het DOEN lente boekje staat online en kunt u nu ophalen in de BuurtHuizen.
freestyles kledingmarkt
wo 1 juni 09.00-13.00
Freestyles gratis kledingmarkt voor vrouwen van 18 tot 30 jaar. Geef kleding een tweede kans en jezelf een frisse look en kom naar de gratis kledingmarkt.
Onderweg naar Keti Koti
vr 3 juni 19.00-22.00
Stichting CAJ Group presenteert Bondru Dey, Onderweg naar Keti Koti met Combinatie 16 & Yakua. Entree € 3,-.
strafrechtelijk spreekuur
vr 15.00-17.00
Gratis advies over strafrechtelijke aspecten door Sharon van Viegen, strafrechtadvocate. U hoeft geen afspraak te maken, loop gewoon binnen.
Karate School
di 19.30-20.30 | za 13.00-14.00
Shōrin-ryū is een van de oudste karatestijlen en een van de belangrijkste moderne vechtsporten van Okinawa. Het leert o.a. levensvaardigheden zoals geduld, discipline en zelfbeheersing. LET OP! De lessen beginnen 1 maart!
Mapiking show
za 25 juni 14.00-20.00
Vereniging Braids4Kids presenteert: 5 jarig jubileum Mapiking, cultuur en dans show. Door middel van dans, cultuur, toneel en zang brengen wij de Afro-Surinaamse cultuur in kaart.
Slachtoffer en Recht advies
wo 11.00-14.00
Advies voor het doen van aangifte, het onderbouwen van een schadeclaim en het opstellen van een slachtofferverklaring. Door slachtoffer- en strafrechtadvocaat Soekhai.
door-start-lab
do 10.00-16.00
Je wil weer aan de slag maar weet nog niet met wat? Kom dan naar het DOOR-START-LAB. Een traject vol experiment en kansen. Wedden dat jij véél meer kan, dan je dacht?
Roads Programma
ma.di.wo.do.vr 9.00-17.00
Maandag t/m vrijdag zijn Marijke, Kavita en Maira van Roads in de Bonte Kraai. Alle activiteiten zijn gratis m.u.v. materiaal kosten. Kijk in ons programma of er iets voor je tussen zit.
QiGong les
ma 19.00-20.00
Chinese lichaamsbeweging voor ontspanning en energie! De Qigong les bestaat uit het herhalen van rustige langzame bewegingen en is voor iedereen geschikt, ook senioren!
Sociaal Servicepunt
wo 19.00-20.00
De Kraaibundel organiseert elke woensdag een inloopspreekuur sociaal servicepunt waar je terecht kunt voor gratis informatie, service en advies van een beschermings bewindvoerder.
Buurtteams
inloop en op afspraak
Heeft u moeite om rond te komen? Wilt u graag andere mensen ontmoeten? Moet u uw huis uit? Hebt u problemen door ziekte, een psychische aandoening of verslaving? Loopt het thuis niet zo goed? Buurtteam Amsterdam is er voor u.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]