Nieuws

Samen veilig de winter door
We kunnen dit samen doen
De herfst en winter komen er aan en corona is nog hier. Om dat veilig te doen hebben wij vier basisregels die in de BuurtHuizen gelden: 1 houd 1,5 meter afstand, 2 zet een mondkapje op, 3 deinfecteer uw handen en 4 laat ramen open.
Doen Herfst & Coronaregels
Vanaf maandag 1 september
De herfst komt er aan, het programma staat online. U kunt u de BuurtHuizen bezoeken zonder afspraak maar let op: Lees verder om te weten wat er wel en niet kan in onze BuurtHuizen.
Programmeer Club CoderDojo
za 10, 24 okt, 7 & 21 nov 13.00-15.00
Coder Dojo is een wereldwijd initiatief dat kinderen de kans geeft te leren programmeren. Voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar.
Themadagen Mantelzorgers
ma 5.di 13.vr 30 okt 13.30-16.00
Markant organiseert in oktober drie gratis themadagen voor mantelzorgers, omgaan met dementie, levend verlies bij mantelzorgen en de zorg de baas. Lees verder voor meer informatie en aanmelden.
Capoeira in de Bijlmer 6-12
ma 17.00-18.00
Capoeira is een spel, een Braziliaanse vecht-dans. Samen met elkaar bewegen en elkaar niet raken.
Sterk!
di 09.15-12.00 (start 15 sept)
Sterk is een weerbaarheidstraining. De training is bedoeld voor vrouwen die ervaring hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag of geweld en grenzen willen leren stellen.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
Gein in het NRC
woensdag 29 januari
Senior bewoners in Buurthuis Gein aan het woord in het NCR. Hoe denken zij zelf over hun naderend levenseinde? lees het volledige artikel op de site van het NRC.
AED's beschikbaar
1 februari - update 30 juli
Goed nieuws, PBAZO installeert in samenwerking met de Hartstichting AED's op 4 locaties. Op dit moment zijn reeds 2 AED's geinstalleerd: Anansi en Bonte Kraai. Deze AED’s zijn dag en nacht beschikbaar. UPDATE! Nu ook AED's bij Holendrecht en Kwakoe!
Reclame voor uw activiteit
Stuur ons informatie
Maak reclame voor uw activiteit en trek meer bezoekers of deelnemers! Dagelijks werken wij onze site bij dus uw activiteit staat op onze site met de naam en dat zegt niet erg veel...
Kidsproof
alle dagen
Een overzicht van alle activiteiten voor kinderen in Amsterdam.
 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]