Nieuws

DOEN Herfst
Komt er aan...
U heeft er lang op moeten wachten maar eindelijk komt er weer een DOEN boekje aan waar u alle activiteiten in onze BuurtHuizen kunt terugvinden. De site is al wel weer volledig bijgewerkt.
De ontbijtjes zijn er weer
maandag t/m vrijdag 10.00-12.00
Goed nieuws, de ontbijtjes voor 1,5 euro zijn terug in de BuurtHuizen. U kunt weer van een heerlijk ontbijtje genieten in Bonte Kraai, Gein, Holendrecht en NoLIMIT. 
Voorlichting voor senioren 55+
di 13.00-15.00 (start 12 okt)
De coronapandemie heeft iedereen in de samenleving geraakt en de gevolgen hiervan op het sociale vlak en welzijn hebben impact op onze mentale gezondheid. Dit kan klachten zoals stress en gevoelens van angst en somberheid veroorzaken.
Stop The Beating
di 9 & 16 nov 19.00-21.00
'Stop the beating' is een voorstelling over huiselijk geweld en kindermishandeling. In de voorstelling zie je hoe een vader en een zoon worstelen met verschillende emoties, cultuurverschillen en hoe moeilijk het kan zijn voor de hulpverlener om achter de voordeur te komen.
Dagbesteding Ieder zijn werk
di.wo.vr
Wil jij nieuwe mensen ontmoeten en waardevolle contacten maken? Wil je bouwen aan je zelfvertrouwen? Dan ben je bij ons welkom!
QiGong les
ma 19.00-20.00
Chinese lichaamsbeweging voor ontspanning en energie! De Qigong les bestaat uit het herhalen van rustige langzame bewegingen en is voor iedereen geschikt, ook senioren!
Shining stars 2021
za 4 dec 12.30-16.30
Wil je meedoen met een modellenshow of kent u iemand (man, vrouw, kinderen), wilt u graag visagie of hairdressing doen of de fashionshow bijwonen?
En nu ik... !
di 15.00-17.30 (start 28 okt)
Voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar die thuis ruzie hebben meegemaakt. Bij ‘En nu ik...!’ ontmoet je kinderen die hetzelfde hebben meegemaakt. Het is een groep waarin je daarover praat en waar je met elkaar leuke dingen doet.
Verbreed je horizon
vr 15 okt, 5&19 nov 18.00-21.30
Change your thinking, change your life. Sprekers Conchita Daniël, Norita Daniël en een gastspreker. Verplicht aanmelden via eventbrite. Vanaf 23 jaar. Toegang is gratis.
Roads Programma
ma.di.wo.do.vr 9.00-17.00
Maandag t/m vrijdag zijn Marijke, Kavita en Maira van Roads in de Bonte Kraai. Alle activiteiten zijn gratis m.u.v. materiaal kosten. Kijk in ons programma of er iets tussen zit wat je interessant vind en bel de betreffende begeleider voor meer informatie en om een plekje te reserveren.
Sociaal Servicepunt
wo 19.00-20.00
De Kraaibundel organiseert elke woensdag een inloopspreekuur sociaal servicepunt waar je terecht kunt voor gratis informatie, service en advies van een beschermings bewindvoerder.
reanimatie cursus
do 4 nov 18.00-21.30
Kom jij uit Zuid-Oost en wil jij leren reanimeren? Meld je dan nu aan via de link voor een gratis reanimatiecursus!
Buurtteams
inloop en op afspraak
Heeft u moeite om rond te komen? Wilt u graag andere mensen ontmoeten? Moet u uw huis uit? Hebt u problemen door ziekte, een psychische aandoening of verslaving? Loopt het thuis even niet zo goed? Buurtteam Amsterdam is er voor u.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
AED's beschikbaar
1 februari - update 30 juli 2020
Goed nieuws, PBAZO installeert in samenwerking met de Hartstichting AED's op 4 locaties. Op dit moment zijn reeds 2 AED's geinstalleerd: Anansi en Bonte Kraai. Deze AED’s zijn dag en nacht beschikbaar. UPDATE! Nu ook AED's bij Holendrecht en Kwakoe!
 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]