Nieuws

Jazz Café NoLIMIT
vr 16 sept 18.30-21.00
September 2022 start een maandelijks terugkerend live jazz concert. De worldwide open jazz concerten vinden plaats op de 2e vrijdag van de maand. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom. Toegang is gratis. Inloop vanaf 17.00.
Culinaire reis Gein
ma.di.wo.do.vr 16.00-20.00
BuurtHuis Gein gaat op culinaire reis van 25 juli t/m 2 september. We gaan langs Nederland, Italië, Spanje, Griekenland, Suriname en Indonesië. Kom langs en geniet van gerechten uit verschillende landen voor slechts € 5,-.
Buurtteams
Inloop Gein & Holendrecht
Heeft u moeite om rond te komen? Wilt u graag andere mensen ontmoeten? Moet u uw huis uit? Hebt u problemen door ziekte, een psychische aandoening of verslaving? Loopt het thuis niet zo goed? Buurtteam Amsterdam is er voor u.
Zoukru
za 27 aug 15.00-21.00
Zoukru brengt mensen van kleur samen. Lancering van een nieuwe dating app voor mensen die op zoek zijn naar black love. Zorg dat je erbij bent!
1106 zomer event
za 3 sept 13.00-18.00
Zomerfeest voor kids (5-16) in Holendrecht met workshops dans, muziek en sport en DJ Mr. Watson. Gratis entree!
Contactpunt
di.wo 10.00-12.00 | 14.00-16.00
Het contactpunt is terug. Direct in geprek met één van onze planners. Heeft een leuk idee voor een nieuwe activiteit of een evenement? Kom naar ons contactpunt, wij denken graag met u mee. Klik verder voor dagen en tijden per BuurtHuis.
HOP Training
ma 15 aug t/m 19 sept 13.30-16.00
Honest Open and Proud Training (HOP). Klaar om de voor- en nadelen van openheid rondom je psychische klachten te (h)erkennen? Dan kan HOP een geschikt ondersteunend hulpmiddel zijn.
Vrijwilliger Horeca
wij zoeken versterking
Vindt je het leuk om wat voor je buurt te doen en buurtgenoten te ontmoeten? Wij bieden je een informele werkomgeving, leuke collega’s en een vrijwilligersvergoeding.
Roads Programma
ma.di.wo.do.vr 9.00-17.00
Maandag t/m vrijdag zijn Marijke, Kavita en Maira van Roads in de Bonte Kraai. Alle activiteiten zijn gratis m.u.v. materiaal kosten. Kijk in ons programma of er iets voor je tussen zit.
Sociaal Servicepunt
wo 19.00-20.00
De Kraaibundel organiseert elke woensdag een inloopspreekuur sociaal servicepunt waar je terecht kunt voor gratis informatie, service en advies van een beschermings bewindvoerder.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
 

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]