Nieuws

HipHop Night
vr 9 aug 21.00-01.00
Buurthuis de Bonte Kraai en Vinger.nl presenteren op zaterdag 9 augustus 2024: HipHop ‘Home Coming’ Night. Bonte Kraai opende in de jaren ‘80 als eerste de deuren voor die nieuwe muziekstroming uit de VS: hiphop.
Summer Music School
26-30 aug
Heb jij zin in een muzikale zomerweek? Wil je een instrument leren bespelen of juist zingen of componeren? Ben je 8-12 jaar, meld je dan aan voor de Summer Music School door op Aanmelden te klikken!
Indonesische maaltijd
ma.vr 17.00-19.30
Kom samen met buurtbewoners genieten van een indonesische maaltijd voor maar €10 in BuurtHuis Gein. Elke dag een andere maaltijd die wordt aangekondigd in het BuurtHuis.
Jazz Café NoLIMIT
vr 20 sept 18.30-21.00
Jazz Café NoLIMIT presenteert in september het Pablo Nahar Quartet. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom. Inloop vanaf 17.00.
African Music Lounge
za 28 sept 13.00-18.00
De African Music Lounge is de muzikale ontmoetingsplek voor alle leeftijden en culturen. Toegang is gratis.
Resto VanHarte
vr 18.00-20.00
Resto VanHarte breidt uit! Elke tweede vrijdag van de maand een extra Resto Vanharte in Holendrecht.
Ontbijt voor 2 euro
ma.di.wo.do.vr 10.00-12.00
Ook in 2024 kunt u genieten van een heerlijk ontbijt in de foyers van onze BuurtHuizen. Het sociaal ontbijt is speciaal georganiseerd om bewoners met elkaar te verbinden.
Menstruation Stations
Holendrecht en NoLIMIT
In BuurtHuis Holendrecht en NoLIMIT hangen 'Menstruation Stations' waar je gratis tampons of maandverband uit kunt halen als je die moeilijk of niet kan betalen. Schroom niet en maak er gebruik van.
Iets verdachts gezien?
Meld het anoniem!
We kennen het allemaal wel, je ziet of hoort iets en denkt 'dat zou de politie moeten weten' maar ja... je wil er zelf buiten blijven dus je meldt het niet. Dat kan anders.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
De mobiele site/app biedt u de mogelijkheid om snel informatie te vinden over alle activiteiten in onze buurthuizen en met gebruik van zo min mogelijk data.
 

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]