Nieuws

DOEN winter
Site is bijgewerkt
De site is bijgewerkt naar het winter programma. Het DOEN winter boekje staat nu online en zal na controle en mogelijke aanvulling in druk gaan.
Jazz Café NoLIMIT
vr 18.30-21.00 (volgende 17 feb)
De worldwide open jazz concerten vinden maandelijks plaats op de 3e vrijdag van de maand. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom. Toegang is gratis. Inloop vanaf 17.00.
Aerobic Dance
do 10.00-11.30
Aerobic, cardio en Bollywood met Raju. Vrijwillige bijdrage.
Golden Oldies Party
za 19.00-01.00 (1e & 3e vd mnd)
Party hosted by Mevrouw Gleone. DJ: Roy Vyent. Hapjes en drankjes verkrijgbaar. Entree 7,50.
DansPaleis
za 18 feb 14.00-16.00
Het Danspaleis is een dansfeest waar de krakers van toen worden gedraaid. Met een bevlogen PlatenDraaier (PD), een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige gastvrouwen en –heren.
Multisport middag
za 25 feb 13.00-15.00
Wij organiseren gratis sport en spelactiviteiten voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod door bijvoorbeeld een beperking. Gratis.
Slachtoffer spreekuur
wo 11.00-14.00
Maatschappelijk, Juridisch, Medisch Spreekuur. Voor slachtoffers van geweld- en zedenmisdrijven, voor familieleden en andere betrokkenen. Preventief, overbruggend en nazorg. Alleen op afspraak. Gratis
Met plezier gezonder oud
ma 13 feb 10.00-12.30
In Met plezier gezonder oud! staat 'betekenisvol spelen' centraal. Tijdens een reeks kleinschalige bijeenkomsten worden kennis over ouder worden en basisvaardigheden van de deelnemers op een betekenisvolle en plezierige manier vergroot.
Bijeenkomst VIVV
di 15.00-17.00
Stichting Victims Voices Victorious strijd tegen mensenhandel, geforceerde prostitutie en uitbuiting van mensen, ze vormen een schakel tussen overheid en gemeenten voor de slachtoffers.
Bont Eten
za 14.00-17.00 (1 à 2x p mnd)
Op vrijwel iedere eerste en derde zaterdag van de maand wordt ‘s middags een gratis maaltijd verstrekt in Bonte Kraai.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
 

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]