Nieuws

Gewoon open
update 15 jan
In lijn met de richtlijn van sociaal werk nederland zijn wij normaal open met een paar beperkingen voor sporten/bewegen en culturele activiteiten (dans, muziek, toneel) na 17.00 uur. Helaas zijn die ook na de laatste persconferentie nog niet mogelijk.
Steuntje in de rug
do 3 feb 11.00- 13.30
2022 lijkt voor vele gezinnen een zwaar jaar te worden. Een feit waar wij met elkaar niet omheen kunnen. Wij kunnen in dit proces elkaar proberen te ondersteunen. Meld u aan via whatsapp 06 303 407 94 voor een steuntje in de rug.
Slachtoffer en Recht advies
wo 11.00-14.00
Advies voor het doen van aangifte, het onderbouwen van een schadeclaim en het opstellen van een slachtofferverklaring. Door slachtoffer- en strafrechtadvocaat Soekhai.
door-start-lab
do 10.00-16.00 (start 17 feb)
Je wil weer aan de slag maar weet nog niet met wat? Kom dan naar het DOOR-START-LAB. Een traject vol experiment en kansen. Wedden dat jij véél meer kan, dan je dacht?
Roads Programma
ma.di.wo.do.vr 9.00-17.00
Maandag t/m vrijdag zijn Marijke, Kavita en Maira van Roads in de Bonte Kraai. Alle activiteiten zijn gratis m.u.v. materiaal kosten. Kijk in ons programma of er iets tussen zit wat je interessant vind en bel de betreffende begeleider voor meer informatie en om een plekje te reserveren.
Karate School
di 19.30-20.30 | za 13.00-14.00
Shōrin-ryū is een van de oudste karatestijlen en een van de belangrijkste moderne vechtsporten van Okinawa. Het leert o.a. levensvaardigheden zoals geduld, discipline en zelfbeheersing. LET OP! De lessen beginnen 1 maart!
ZoMindful stressreductie
di 19.30-21.45 (start 11 jan)
Stressreductie in 8 weken. Met mindfulness als basis leer je de vaardigheid om je eigen stress signalen te herkennen en keuzes te maken die goed zijn voor jou.
QiGong les
ma 19.00-20.00
Chinese lichaamsbeweging voor ontspanning en energie! De Qigong les bestaat uit het herhalen van rustige langzame bewegingen en is voor iedereen geschikt, ook senioren!
Dagbesteding Ieder zijn werk
di.wo.vr
Wil jij nieuwe mensen ontmoeten en waardevolle contacten maken? Wil je bouwen aan je zelfvertrouwen? Dan ben je bij ons welkom!
Sociaal Servicepunt
wo 19.00-20.00
De Kraaibundel organiseert elke woensdag een inloopspreekuur sociaal servicepunt waar je terecht kunt voor gratis informatie, service en advies van een beschermings bewindvoerder.
Buurtteams
inloop en op afspraak
Heeft u moeite om rond te komen? Wilt u graag andere mensen ontmoeten? Moet u uw huis uit? Hebt u problemen door ziekte, een psychische aandoening of verslaving? Loopt het thuis even niet zo goed? Buurtteam Amsterdam is er voor u.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]