Nieuws

Wegens Coronavirus gesloten
tot en met 1 juni
Sabi Yu Rutu
za 14.00-18.00
Leer over de geschiedenis, wetenschap, media en cultuur van je voorouders en andere zwarte helden. Wat leer je? Wanneer en waar onze geschiedenis begint.  
Huiswerkbegeleiding | 10+
di.wo.do 15.00-19.00
Voor jongeren vanaf 10 tot 18 jaar. De jongeren krijgen hulp bij het maken van hun huiswerk. Tijdens het werken krijgen zij tips en tricks.
Taartrovers Festival
Zoekt vrijwilligers
Bij Taartrovers draait alles om de verbeeldingskracht van jonge kinderen. Speciaal voor hen ontwikkelen en organiseren we speelse activiteiten door het hele land en het hele jaar door.
Gein in het NRC
woensdag 29 januari
Senior bewoners in Buurthuis Gein aan het woord in het NCR. Hoe denken zij zelf over hun naderend levenseinde? lees het volledige artikel op de site van het NRC.
Mijn verhaal, iets voor jou?
di 13.30-16.00 (start 4 feb)
Ieder mens heeft verhalen die er toe doen en voor iedereen is het belangrijk te ontdekken welke waarde zijn of haar leven heeft. In de cursus ‘Mijn Verhaal, iets voor jou?’ vertellen we levensverhalen aan elkaar.
AED's beschikbaar
1 februari 2020
Goed nieuws, PBAZO installeert in samenwerking met de Hartstichting AED's op 4 locaties. Op dit moment zijn reeds 2 AED's geinstalleerd: Anansi en Bonte Kraai. Deze AED’s zijn dag en nacht beschikbaar.
Kente Fugu Festival
za 26 sept 19.00-00.00
Thema dit jaar: Show what you got. Met fashion show, little miss Kwakoe, kente king&queen, surprise music acts, surinam cultural display and many more.
Bijeenkomsten brussen | 8+
31 jan t/m 26 juni
Bijeenkomsten voor brussen en jonge mantelzorgers in Amsterdam. Heb jij een broer of zus met een beperking? Is je moeder ziek of heeft je vader een handicap? Daar gaat altijd veel zorg en aandacht naartoe, maar jij hebt misschien zelf ook zorgen en behoefte aan aandacht.
Moderne Dans 60+
ma 10.00-11.30 | DO 10.00-11.30
Dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder beperking, iedereen kan meedoen.
Kom ook schaken in Gein
vr 19.00-20.00
Kom ook schaken bij schaakgroep Chaturanga voor maar € 5,- per maand. Check chaturanga.nl voor meer informatie.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
Reclame voor uw activiteit
Stuur ons informatie
Maak reclame voor uw activiteit en trek meer bezoekers of deelnemers! Dagelijks werken wij onze site bij dus uw activiteit staat op onze site met de naam en dat zegt niet erg veel...
Kidsproof
alle dagen
Een overzicht van alle activiteiten voor kinderen in Amsterdam.
 
Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]