Nieuws

Vrijwilliger Horeca
wij zoeken versterking
Vindt je het leuk om wat voor je buurt te doen en buurtgenoten te ontmoeten? Wij bieden je een informele werkomgeving, leuke collega’s en een vrijwilligersvergoeding.
Glenn's Maaltijdservice
ma.di.wo.do.vr 15.00-20.00
Geniet van een heerlijke maaltijd bereid door Glenn in Kwakoe vanaf € 7,50.
DOEN LENTE - UPDATE
Site is up-to-date
De site is bijgewerkt naar ons lente programma. Het DOEN lente boekje staat online en kunt u nu ophalen in de BuurtHuizen.
Zwangerschapscursus
wo 18.30-21.00 (6 juli t/m 28 sept)
Een complete, praktische en vriendelijke hypnobirthing zwangerschapscursus om spanning los te laten en vertrouwen op te bouwen tijdens zwangerschap en geboorte. Nederlands en Engelstalig.
Goed (ontbijt) nieuws
ma t/m vrij 10.00-12.00
Goed nieuws, vanaf maandag 28 februari kunt u weer normaal van onze ontbijtjes voor 1,5 euro genieten! Geen QR code, geen mondkapje en lekker aanschuiven zonder afstand te (moeten) houden in de BuurtHuizen. 
strafrechtelijk spreekuur
vr 15.00-17.00
Gratis advies over strafrechtelijke aspecten door Sharon van Viegen, strafrechtadvocate. U hoeft geen afspraak te maken, loop gewoon binnen.
Mi Switi Pikin Sranan
do 21 juli 12.00-18.00
Een markt voor goede doelen en creatieve makers, Surinaamse proeverij en tweelanden presentatie interactief boek Mi Switi Pikin Sranan (17.00).
Juridisch spreekuur
di.do 18.30-20.00
Heeft u een juridisch probleem? De Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer helpt u hier kosteloos bij!
Karate School
di 19.30-20.30 | za 13.00-14.00
Shōrin-ryū is een van de oudste karatestijlen en een van de belangrijkste moderne vechtsporten van Okinawa. Het leert o.a. levensvaardigheden zoals geduld, discipline en zelfbeheersing. LET OP! De lessen beginnen 1 maart!
Roads Programma
ma.di.wo.do.vr 9.00-17.00
Maandag t/m vrijdag zijn Marijke, Kavita en Maira van Roads in de Bonte Kraai. Alle activiteiten zijn gratis m.u.v. materiaal kosten. Kijk in ons programma of er iets voor je tussen zit.
Sociaal Servicepunt
wo 19.00-20.00
De Kraaibundel organiseert elke woensdag een inloopspreekuur sociaal servicepunt waar je terecht kunt voor gratis informatie, service en advies van een beschermings bewindvoerder.
Buurtteams
inloop en op afspraak
Heeft u moeite om rond te komen? Wilt u graag andere mensen ontmoeten? Moet u uw huis uit? Hebt u problemen door ziekte, een psychische aandoening of verslaving? Loopt het thuis niet zo goed? Buurtteam Amsterdam is er voor u.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
 

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]