Met plezier gezonder oud | 23+ | nolimit

 

In Met plezier gezonder oud! staat 'betekenisvol spelen' centraal. Tijdens een reeks kleinschalige bijeenkomsten worden kennis over ouder worden en basisvaardigheden van de deelnemers op een betekenisvolle en plezierige manier vergroot.

Eind 2022 heeft de eerste pilot van Met plezier gezonder oud! plaatsgevonden. Dit is een cursus die is ontwikkeld met, en gericht op 50-plussers met laaggeletterdheid. Tijdens deze interactieve bijeenkomst presenteren we de eerste resultaten van Met plezier gezonder oud! U kunt zelf aan de slag met de cursusmaterialen en samen bespreken we de rol van spelenderwijs leren en thema's als basisvaardigheden, gezond oud worden en zelfredzaamheid.

Mee doen?
Wilt u meer weten over de cursus en de methodiek betekenisvol spel, bijvoorbeeld voor gebruik binnen uw eigen organisatie, dan bent u van harte uitgenodigd.

Voor wie?
Werkt u met 50-plussers met laaggeletterdheid en houdt u zich bezig met thema's als (basis)vaardigheden en/of participatie? Meldt u dan aan!

Aanmelden
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem contact op met Miriam Verhage via verhage@leydenacademy.nl of bel naar 071 524 09 60.

ma 13 feb 10.00-12.30

 

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]