Nieuws

Lente programma
Nu op de site
Het programma op de site is zojuist bijgewerkt naar de lente programmering! En nu zijn de 'DOEN' boekjes ook online in te zien.
Family Friday
vr 16.00-20.00
Elke vrijdag kunnen jong en oud, van opa en oma tot kleinkinderen spelletjes met elkaar en anderen spelen op family friday.
Bijlmer Steelband 20 jaar
za 12 mei 16.30-20.30
Het is eindelijk zo ver! De Bijlmer Steelband organiseert een dag voor iedereen in Amsterdam en omstreken om deel te kunnen nemen aan een echte steelband.
Workshop TambĂș
ma 19.30-21.00
Tambú, meegebracht door de tot slaaf gemaakten, onderdrukt door kerk en overheid en nu immaterieel erfgoed. Kom en dans mee.
Ik Stap Vooruit
Eindpresentatie
De jongeren delen in de vorm van leuke presentaties een impressie van het thema 'Wie ben ik?'.
Digitale werkplaats
Amsterdamse Poort
Google heeft een digitale pop-up werkplaats geopend aan het Bijlmerplein 97. Ondernemers, bewoners en studenten kunnen hier gratis terecht voor workshops en coaching om hun digitale vaardigheden te verbeteren.
Kleuterdans
di 15.00-16.30
Voor kids van 5 tot en met 7 jaar. Dans als een vlinder en meld je snel aan bij Ilse van la Parra. Nog 3 plekken beschikbaar!
Bezorgers catering
per direct gezocht
Bent u in bezit van een auto en rijbewijs b dan kunt u zich aanmelden voor vrijwilligerswerk op oproep basis. € 4,50 per uur plus onkostenvergoeding.
Test for free
ma 12.00-16.00 (1x p mnd)
Know your status. Testing is key to a healthy life. Anoniem, vertrouwelijk en zonder oordeel. LET OP! maandag 2 april is verschoven naar 3 april.
Bigi Poku Lounge
za 17.00-00.00 (1x pm)
Geniet van optredens van De 2de Ronde, Abeniba, Weti Doivi & Draver Boys. Met elke keer een gastoptreden van New Sensa (winnaar 2017). Eten aanwezig & culturele markt.
Wereldmakers Gezocht
ma.wo.do 16.00-17.00
Houden je kinderen of kinderen die je kent van beelden kunst? Of willen ze daar kennis mee maken? Deze 30 weken durende training voor kinderen met een Stadspas is GRATIS!
Inbraakpreventie
Adviseurs K-buurt
Goed nieuws! De preventieadviseurs zijn 18 oktober gestart in de K-buurt in het appartementencomplex Kleiburg met advies over woningbeveiliging.
VASTGELOPEN OP SCHOOL?
GEEN IDEE WAT JE WIL?
Geef je dan nu op voor het tweede seizoen van het televisieprogramma Dreamschool! In Dreamschool krijg je drie weken lang workshops van de meest inspirerende muzikanten, acteurs, sporters, deskundigen en andere beroemdheden. 
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
reclame voor uw activiteit
stuur ons informatie
Maak reclame voor uw activiteit en trek meer bezoekers of deelnemers! Maandelijks werken wij onze site bij dus uw activiteit staat op onze site met de naam en dat zegt niet erg veel...
Keuze ontbijt
ma.di.wo.do.vr 10.00-12.00
Vanaf heden kunt in de BuurtHuizen en NoLIMIT bij het ontbijt kiezen uit de klassieke en een gezonde variant.
Goede Buren Gezocht
Meld je aan!
Het Burennetwerk is er speciaal voor buren die hulp en/of gezelschap nodig hebben.
Kidsproof
alle dagen
Een overzicht van alle activiteiten voor kinderen in Amsterdam.
 

Veel gestelde vragen >>

AANVRAAG FORMULIER GEBRUIK RUIMTE >>

 
BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]