Nieuws

Website bijgewerkt!
4 sept - update
De zomervakantie is voorbij en herfstweer komt onze kant op. Het programma is online bijgewerkt. DOEN herfst boekjes zijn nu in te zien en volgende week in de buurthuizen verkrijgbaar.
Burendag Holendrecht
za 28 sept 13.00-17.00
Met een informatiemarkt, spelletjes voor jong en oud en workshops abc boxing en performance coach. En we sluiten af met lekker eten en drinken. Iedereen is (gratis) welkom.
Liefde In Actie
za 13.30-16.30
Voice of Freedom organiseert liefde in actie dagen in verschillende BuurtHuizen op 14 sept, 12 okt, 9 nov, 7 dec, 4 jan en 1 feb. Samen eten, gratis kleding (max 5 pp) en workshops.
Weerbaarheidstraining 55+
di 1 okt 12.30-15.00
U leert hoe u intimidatie, geweld en ander gedrag dat te ver gaat, eerder kunt herkennen. U leert welke stappen u kunt zetten om dit te stoppen. Inloop vanaf 12.15 uur met koffie, thee, water, gezonde snacks.    
Huisvesting in de Bijlmer
Kunstproject
De Peruaanse kunstenaar Maga Berr onderzoekt de ongelijkheden binnen de stedelijke huisvestingssystemen en de daaruit voortvloeiende kwetsbaarheid die veel stedelingen voelen. Het project is ontwikkeld in twee steden, gericht op de favela's van Rio de Janeiro en in Amsterdam Bijlmer.
Sranan angisa
ma 19.00-21.00 (start 19 aug)
Cursus surinaamse hoofddoeken binden. Leer in 6 weken een angisa binden. Meldt u aan voor 12 augustus!
Sportmaatje inloop
wo 10.00-11.00 (h) | vr 9.30-10.30 (bk)
Sportmaatje is een project van stichting Samen is niet alleen (SINA). Wij helpen gezinnen met een laag inkomen bij het aanvragen van: sporten, zwemles, muziekles, dansles, tekenles, een computer of een fiets.
Sociaal Pact Zuidoost
7 mei 2019
Uniek sociaal pact zet bewoner Zuidoost centraal. Om kansengelijkheid te creëren moeten we samen hardnekkige problemen als armoede, werkeloosheid, eenzaamheid, laaggeletterdheid en schooluitval in Amsterdam Zuidoost aanpakken.
Kom ook schaken in Gein
vr 19.00-20.00
Kom ook schaken bij schaakgroep Chaturanga voor maar € 5,- per maand. Check chaturanga.nl voor meer informatie.
BHZO Doen Mobiel
Mobiele Webapplicatie
We hebben de laatste weken hard gewerkt aan een variant van deze website die u als applicatie kunt gebruiken op uw mobiele telefoon.
Buurtgezinnen
gezinnen voor gezinnen
Buurtgezinnen.nl zoekt voor overbelaste gezinnen een steungezin in de buurt, zodat ouders weer op adem kunnen komen en kinderen zich positief kunnen blijven ontwikkelen.
Reclame voor uw activiteit
Stuur ons informatie
Maak reclame voor uw activiteit en trek meer bezoekers of deelnemers! Maandelijks werken wij onze site bij dus uw activiteit staat op onze site met de naam en dat zegt niet erg veel...
Typisch Kleiburg
Bonte Kraai in beeld
In de 10e aflevering van Typisch Kleiburg is Buurthuis Bonte Kraai en uw gastvrouw Lucinda uitgebreid in beeld.
Kidsproof
alle dagen
Een overzicht van alle activiteiten voor kinderen in Amsterdam.
 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]