Buurten met kerst

 

Nodig je buur uit tijdens de kerstdagen! Dat is de gedachte achter het initiatief ‘Buurten’. Buurten wil de heersende eenzaamheid in Nederland tegengaan, beginnend in de Amsterdamse Bijlmer.

Dit doel wordt gerealiseerd door buren bij elkaar te brengen aan de hand van een kerstdiner die buren zelf voor elkaar organiseren. Buren nodigen elkaar uit en genieten samen van de kerstdagen. Het initiatief start in de Bijlmer vanaf 6 december aanstaande.

Hoe kan jij ‘Buurten’?
Bij verschillende punten in de Bijlmer kunnen geïnteresseerden een uitnodigingskaart ophalen. Deze kaart schrijven de deelnemers zelf, waardoor zij er een persoonlijke twist aan kunnen geven. Daarnaast laat Buurten potentiële deelnemers niet met lege handen achter. Aan de uitnodiging is namelijk een kerstboomhanger voor zowel de ‘organiserende buur’ als de ‘gast buur’ toegevoegd. Het initiatief geeft deelnemers de vrijheid om de kerstdagen zelf in te vullen. Op de uitnodigingskaart kunnen deelnemers dan ook aangeven voor welke datum en tijd zij hun buur graag willen uitnodigen. De buur die de kaart schrijft, bezorgt hem bij de buur die hij/zij wil uitnodigen. De buur die deze ontvangt, laat zien dat hij/zij de uitnodiging accepteert door deze te beantwoorden. Vanaf nu kan de organisator zich aanmelden op de website van Buurten en kan door aanmelding profiteren van een gratis box vol amusement.

Doe ook mee en schrijf u in

Kerst 2018

 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]