Gebruiken

De BuurtHuizen zijn zeer geschikt voor diverse doeleinden zoals vergaderingen, , presentaties, wijkbijeenkomsten, bewegingsactiviteiten, creatieve activiteiten en muziekactiviteiten. De ruimtes zijn zowel te gebruiken voor bewoners als voor organisaties.

LET OP!

Vanwege Covid-19 maatregelen is het tot nader orde helaas niet mogelijk om grote bijeenkomsten of privébijeenkomsten te plannen. Redenen zijn het prioriteren van sociaal maatschappelijke activiteiten ter ondersteuning van de bewoners van Amsterdam Zuidoost die door de pandemie vaak tijdelijk zijn gestopt wegens ruimtegebrek en daarnaast het voorkomen van een besmettingsuitbraak in onze panden.

Tarieven en mogelijkheden

In de BuurtHuizen kunt u verschillende soorten ruimtes en faciliteiten gebruiken tegen een passend tarief. De tarieven zijn afhankelijk van de soort activiteit die u wilt organiseren, de gewenste faciliteiten, het aantal deelnemers, het tijdstip waarop u de ruimte gebruikt en de gebruikersgroep waar u binnen valt.

Voor tarieven en meer informatie kunt u onze brochures raadplegen. Klik hier voor de tarieven brochure van de buurthuizen en NoLIMIT. Voor het gebruik van onze ruimtes gelden onze algemene voorwaarden die u hier kunt inzien.

Wij maken een onderscheid tussen daluren en piekuren. Daluren zijn maandag t/m donderdag van 09.00-22.00 uur, vrijdag van 09.00-17.00 en op zaterdag van 13.00-17.00 uur. Piekuren zijn alle andere tijden.

Nultarieven en gereduceerde tarieven zijn alleen mogelijk in de daluren. Er zijn geen uitzonderingen mogelijk wanneer de activiteit tijdens piekuren plaatsvindt.

Wilt u een ruimte reserveren voor een feest of evenement vul dan het aanvraagformulier in. U wordt dan geïnformeerd over de mogelijkheden en beschikbaarheid van de BuurtHuizen.

Let op! In opdracht van de gemeente is het vanaf heden niet meer toegestaan om uw eigen dranken mee te nemen. Deze dient u, tegen inkoopprijs, van ons af te nemen. Hapjes kunt u nog wel zelf verzorgen.

 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]