Gebruiken

De BuurtHuizen zijn zeer geschikt voor diverse doeleinden zoals vergaderingen, presentaties, wijkbijeenkomsten, bewegingsactiviteiten, creatieve activiteiten en muziekactiviteiten. De ruimtes zijn zowel te gebruiken voor bewoners als voor organisaties.

Bent u inwoner van Zuidoost en wilt u graag een activiteit of evenement organiseren in een BuurtHuis? Vraagt u niet meer dan € 2,50 voor deelname, dan valt u mogelijk onder het 0-tarief en betaalt u niks voor het gebruik van een ruimte en ondersteunen wij u ook nog met promotie via onze website, social media, een plaatje voor whatsapp en een flyer. Vul het online formulier in of stuur een e-mail naar info@pbazo.nl.

Tarieven en mogelijkheden

In de BuurtHuizen kunt u verschillende soorten ruimtes en faciliteiten gebruiken tegen een passend tarief. De tarieven zijn afhankelijk van de soort activiteit die u wilt organiseren, de gewenste faciliteiten, het aantal deelnemers, het tijdstip waarop u de ruimte gebruikt en de gebruikersgroep waar u binnen valt.

Voor tarieven en meer informatie kunt u onze brochures raadplegen. Klik hier voor de tarieven van de buurthuizen en NoLIMIT. Voor het gebruik van onze ruimtes gelden onze algemene voorwaarden die u hier kunt inzien.

Wij maken een onderscheid tussen daluren en piekuren. Daluren zijn maandag t/m donderdag van 09.00-22.00 uur, vrijdag van 09.00-17.00 en op zaterdag van 13.00-17.00 uur. Piekuren zijn alle andere tijden.

Nultarieven en gereduceerde tarieven zijn alleen mogelijk in de daluren. Er zijn geen uitzonderingen mogelijk wanneer de activiteit tijdens piekuren plaatsvindt.

Wilt u een ruimte reserveren voor een feest of evenement vul dan het aanvraagformulier in. U wordt dan geïnformeerd over de mogelijkheden en beschikbaarheid van de BuurtHuizen.

Let op! In opdracht van de gemeente is het niet toegestaan om uw eigen dranken mee te nemen. Deze dient u, tegen inkoopprijs, van ons af te nemen. Hapjes kunt u nog wel zelf verzorgen.

 

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]