Programmabureau Amsterdam Zuidoost 
 
  
  
 

Ervaren kok

 

Ben jij een ervaren kok met liefde voor de Surinaamse keuken? Wijkcentrum Kwakoe zoekt een enthousiaste collega om betaalbare en gezonde maaltijden te verzorgen. Je runt de keuken zelfstandig, geeft leiding aan vrijwilligers en staat paraat voor beheerderstaken.

Wij vragen
- Affiniteit en ervaring met de Surinaamse keuken en cultuur.
- Leidinggevende kwaliteiten.
- Sociaal vaardig in de omgang met senioren en kwetsbare bezoekers.
- Maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur beschikbaar, incidenteel op zaterdagen
- Leerwerkmeester diploma en ervaring is een pré.

Wij bieden
- Salaris conform CAO Sociaal Werk.
- Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

- 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband (fulltime) en parttime naar rato. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.

- Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon- en reiskostenvergoeding, vakantiegeld 8%, eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar, en € 10,- per maand tegemoetkoming zorgkosten, etc.
- Cursussen Bedrijfshulpverlening (BHV), Sociale Hygiëne (SVH) en Hygiënecode (HACCP) worden aangeboden. Daarnaast bouw je maandelijks een loopbaanbudget op die je voor je eigen ontwikkeling kunt inzetten.

Heb jij minimaal MBO werk- en denkniveau en een sociaal hart? Wil je werken binnen een hecht team in een dynamische, multiculturele werkomgeving? Grijp deze unieke kans om een positieve impact te maken in Amsterdam Zuidoost en stuur je motivatie en CV naar personeel@pbazo.nl t.a.v. Lordjèna Valdez Abear.

Stichting PBAZO beheert 4 buurthuizen en een cultureel centrum in Amsterdam Zuidoost, gericht op huiskamerinloop, activiteiten voor de gemeenschap en het hosten van vergaderingen, congressen, evenementen en kantoorruimteverhuur. Voor meer informatie, bezoek onze website: www.pbazo.nl.

 

Contact >>