Bolingo Kids | 0-12

 

Voor alle kinderen en jongeren van 4-12 jaar om kennis te maken met de Afrikaanse en Afro/Caribische culturen. Ontdek hoe mensen er vroeger leefden en hoe hun huidige wereld eruit ziet. En laat je inspireren door rolmodellen over wat je later kan worden.

25 mrt 14.00-16.00 - Bolingo Kids ontdekt Ghana
Kom mee op ontdekkingsreis naar Ghana en leer over de rijke cultuur en geschiedenis samen met Vivian Acquah en Bolingo Kids tijdens onze bijeenkomst bij NoLimit!

1 april 14.00-16.00 - Bolingo Kids ''gaat op reis'' door de straten van Diemen Plantage de Sniep
Leer dichtbij huis meer over de plantages in Suriname en het Caribisch gebied door de straatnamen van Diemen Sniep te ontleden!

6 mei 14.00-16.00 - Bolingo Kids ''excursie'' monumentale plekken en geschiedenis Amsterdam Zuidoost
Verdiep je in de rijke geschiedenis die de omgeving Amsterdam Zuidoost te bieden heeft door de monumentale plekken op te zoeken. Ga met Bolingo Kids mee op excursie met een busreis!

3 juni 14.00-16.00 - Bolingo Kids ontdekt Suriname
Vul je kennis over Suriname 3 spelenderwijs aan met onze aansluitende bijeenkomst. Het belooft een leuke en leerzame dag te worden!

1 juli 14.00-16.00 - Bolingo Kids bij Keti Koti in het Oosterpark
Bolingo Kids gaat naar het populaire Keti Koti festival in het Oosterpark. Kom samen met ons meer te weten over de afschaffing en het slavernijverleden in Suriname!

De geboden activiteiten zijn kosteloos tenzij anders vermeld Graag zelf uw kinderen voorzien van eten. Kijk op bolingocommunity.com voor meer informatie.

za 3 juni 14.00-16.00 | gratis

 

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]