Hypnobirthing zwangerschapscursus | 23+ | nolimit

 

Een complete, praktische en vriendelijke hypnobirthing zwangerschapscursus om spanning los te laten en vertrouwen op te bouwen tijdens zwangerschap en geboorte. Nederlands en Engelstalig.

Deze hypnobirthing cursus is een positieve voorbereiding op je bevalling. Spanningen, gedachten over de geboorte en een drukke geest kunnen in de weg zitten bij dit natuurlijke proces, waardoor de geboorte pijnlijker en lastiger wordt. De cursus helpt je het natuurlijke geboorteproces te ondersteunen door angsten en spanningen te verminderen en je te laten vertrouwen op je eigen lichaam, geest en intuïtie. Ook gaan we uitgebreid in op jouw keuzes in de geboortezorg. Voor jou en je partner, als positieve voorbereiding op je bevalling. Volop aandacht voor eigen regie, body & mind.

"Ik kijk met een goed gevoel terug op de bevalling. Deze bevalling ging heel bewust, met veel rust! Met bezinning, ruimte om eigen keuzes te maken en meer het gevoel van de eigen regie. Dank hiervoor!”
- Moeder

Gratis parkeren. Goed bereikbaar met OV. Tarief: € 343,- per koppel (4 avonden). Deze cursus komt in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering.

Nederlandstalige cursus juli 6, 13, 20 & 27/7.
Engelstalig cursus augustus 10, 17, 24 & 31/8.
Nederlandstalige cursus sept. 7, 14, 21 & 28/9.

Informatie en aanmelden
Inschrijven op https://www.naturalwaves.nl, mail naar Hypnobirthing docente Marise Bout info@naturalwaves.nl of bel 06 401 437 22 voor meer informatie.

"We are very greatful for the hypnobirthing course as the tips and tricks you taught us were a huge help to us both. Hypnobirthing helped us have an open mind & to ask all the right questions”
- Moeder en vader

wo 18.30-21.00 (6 juli t/m 28 sept)

 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]