En nu ik... ! | 0-12 | gein

 

Voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar die thuis ruzie hebben meegemaakt. Bij ‘En nu ik...!’ ontmoet je kinderen die hetzelfde hebben meegemaakt. Het is een groep waarin je daarover praat en waar je met elkaar leuke dingen doet.

In BuurtHuis Gein kom je een paar keer bij elkaar om te praten over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Je gaat ook toneelspelen, spelletjes doen, tekenen, schilderen, kleien, dansen en voorlezen. Veel kinderen worden vrienden omdat ze elkaar begrijpen.

Je ouders en/of verzorgers zijn in een andere ruimte om ook geholpen te worden. Zij krijgen informatie over wat jij gaat doen. En ze praten met elkaar over hoe ze kinderen die ruzie hebben meegemaakt, kunnen helpen.

Voor wie?
‘En nu ik...!’ is voor meisjes en jongens van 7 t/m 11 jaar (groep 4 t/m groep 8 van de basisschool) die te maken hebben gehad met huiselijk geweld én voor hun ouders en verzorger(s).

Aanmelden en informatie
Heb je nog vragen of wil je meer weten dan kun je surfen naar blijfgroep.nl of bellen met een van de trainers Chantal of Nathalie. Zij zijn te bereiken via het nummer van Blijf Groep, 088 234 24 50.

Gelijk aanmelden kan natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar: trainingenhg@blijfgroep.nl. Vermeld in je mail in ieder geval je naam en adres, telefoonnummer en mailadres.

Meedoen aan de training is gratis.

di 15.00-17.30 (start 28 okt)

 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]