Durven doen | 23+ | holendrecht

 

In zeven stappen naar een gelukkig en succesvol leven. Iedere moeder en elke situatie is anders, maar iedere moeder wil een gelukkig leven met haar kind(eren). Alle bijeenkomsten zijn online via Zoom. 

DI 27 MEI - STAP 1: ONDERZOEKEN
Aan de hand van het Levenswiel onderzoek je hoe je ervoor staat. Je vult het in en overziet je situatie. Op welke levensgebieden is er een noodzaak tot veranderen? Je krijgt hier ideeën over met behulp van voorbeelden en uitleg.

DI 1 JUNI - STAP 2: DROMEN
In deze stap formuleer je op een positieve manier wat je graag wilt. Je geeft hier antwoorden op vragen als: Ik weet wat ik niet wil, maar wat wil ik dan wel? Wat zijn eigenlijk mijn dromen en welke waarden vind ik belangrijk?

DI 8 JUNI - STAP 3: DOELEN STELLEN
Deze stap helpt jou om, uitgaande vanuit je dromen, doelen te stellen aan de hand van vragen als: Waarop heb ik invloed en waarop niet? Wat kan ik loslaten en hoe doe ik dat? Ook vind je uit wat nu prioriteit voor je heeft.

DI 15 JUNI - STAP 4: KUNNEN
In deze stap onderzoek je de vraag: Kan ik wat ik wil? Je onderzoekt je motivatie, je zelfvertrouwen en je beantwoordt vragen als: Wat belemmert me nog? Welke kennis en vaardigheden heb ik nog nodig en hoe sta ik er mentaal voor?

DI 22 JUNI - STAP 5: PLANNEN
In de opdrachten in deze stap stippel je heel bewust je pad uit. Je beantwoordt hier vragen als: Hoe ziet de weg naar het doel eruit? Hoe verdeel ik mijn tijd optimaal?, Welke subdoelen kan ik halen voordat ik bij mijn doel ben?, Hoe maak ik een goede planning?

DI 29 JUNI - STAP 6: DOEN
In deze stap draait het allemaal om het daadwerkelijke doen. Hou behoud je je 100% inzet?, Hoe ga je om met tegenslag en hoe herken je waarschuwings-signalen? En niet te vergeten: vier je successen!

DI 6 JULI - STAP 7: EVALUEREN
In deze stap kijk je terug op wat je hebt bereikt en hoe je dat hebt bereikt, zodat dankbaar kunt zijn en energie krijgt om verder te gaan. Hier kun je de volgende vragen beantwoorden: Heb ik bereikt wat ik wil bereiken?

VR 9 JULI - DIPLOMA UITREIKING

Aanmelden kan via info@singlesupermom.com, of bel 06 551 416 79 (Camelia) voor meer informatie.

start di 18 mei 10.00-13.00

 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]