Covid19 vaccinatie | 23+ | nolimit

 

Huisartsen in Zuidoost slaan handen in één voor vaccinaties. In de week van 12 tot 16 april gaan de huisartsen in Amsterdam Zuidoost iedereen vaccineren die geboren is van 1956 t/m 1960. Ook mensen met het Down syndroom en een BMI van 40+ die zijn geboren van 1946 t/m 1960 krijgen een uitnodiging.

Het gaat om een grote groep mensen die, naast de dagelijkse zorg, gevaccineerd moeten worden door de eigen huisarts. De zorggroepen GAZO en MedZzo hebben daarom besloten om samen te gaan werken en de vaccinaties op een centrale locatie in Zuidoost te organiseren. Die locatie is NoLIMIT, Geldershoofd 80.

Iedereen uit de doelgroep heeft een persoonlijke uitnodigingsbrief van de huisarts ontvangen met hierop de dag en tijdstip dat men verwacht wordt. NoLIMIT is zo ingericht dat per dag grote groepen kunnen worden geprikt. Alle huisartsen uit Zuidoost dragen bij aan de personele bezetting, een mooie en bijzondere samenwerking.

GAZO en MedZzo hopen op een grote opkomst. Een hoge vaccinatiegraad zal levens gaan redden. De huisartsen hebben de gevolgen van COVID-19 het afgelopen jaar van dichtbij meegemaakt. Zij hebben veel zorg moeten verlenen aan patiënten die door COVID-19 getroffen waren en een deel van hen zien overlijden. De risico’s van COVID-19 zijn vele malen groter dan het evt. risico van een vaccinatie. Zij hopen dan ook dat alle inwoners van Zuidoost en Diemen Centrum die een uitnodiging ontvangen hebben, naar de vaccinatielocatie zullen komen.

ma 12 t/m vr 16 april

 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]