Combi Cursus NT2/PC en Geldzaken | 23+ | nolimit

 

Synchroon Plus International heeft jarenlange ervaring in het verbeteren en vergroten van de Basisvaardigheden van bewoners in Amsterdam (Zuidoost).

Wij vinden het belangrijk om deelnemers op weg te helpen met hun taal-, computer- en budget vaardigheden. De taallessen zijn gericht op veel spreken en schrijven, een brief of formulier kunnen lezen etc. In onze workshops en aan de hand van het pakket PakJeKans van de gemeente, krijgen deelnemers inzicht in hun inkomsten en uitgaven en op welke voorzieningen ze recht hebben. In de computerlessen gaat men oefenen met e-mailen, typen in Word(pad), veilig internetten, internetbankieren, Zoom, omgaan met je eigen smartphone/Ipad en nog veel meer.

Tijdens onze educatieve uitstapjes maken we gebruik van het aanbod van het Stadspas of verschillende randactiviteiten. In de looptijd van het project zien we dan nieuwe verbindingen ontstaan.

Deskundige begeleiders lopen met de deelnemers het leertraject af dat na een jaar meestal met een certificaat van deelname wordt afgesloten. Indien nodig verwijzen wij cursisten die daarvoor in aanmerking komen door naar formele instanties.

Informatie en aanmelden
Stichting Synchroon Plus Int., www.synchroonplus.com, synchroonplus@gmail.com, mw. Yvonne Saro, 06 241 287 40.

wo 09.30-13.00

 

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

Veel gestelde vragen >>

 
--- BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]