Programmabureau Amsterdam Zuidoost 
 
  
  
 

Planner/Programmeur (2x)

 

PBAZO is op zoek naar 2 planners / programmeurs op HBO werk- en denkniveau. Het betreft initieel een tijdelijk dienstverband van 24 uur per week. Je kunt solliciteren door een email met je motivatie en CV te sturen naar: personeel@pbazo.nl.

Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost (PBAZO) beheert en faciliteert 5 buurthuizen in Amsterdam Zuidoost en is een zogeheten basisvoorziening. Basisvoorzieningen zijn door gemeenten in het leven geroepen organisaties voor het faciliteren van kwetsbare bewonersgroepen en informele partijen zoals lokale bewonersinitiatieven. Daarnaast maken formele partijen gebruik van de ruimtes in de gebouwen. Denk hierbij aan de gemeente zelf, maar ook aan zorginstellingen, welzijnsinstellingen, reïntegratiebedrijven, educatieve partijen e.a.

Planning en programmering zijn spilfuncties binnen PBAZO. Bij het planningsbureau komen alle (aan-)vragen en reserveringen van klanten binnen. Ruimtevragen worden omgezet in concrete reserveringen met bijbehorende offertes en factuuropdrachten. Je denkt mee met jouw klanten om activiteiten en events zo goed mogelijk te laten verlopen binnen de aanwezige kaders en geeft waar nodig advies en ondersteuning. Humor, optimisme, relativering, flexibiliteit, zelfstandig en vertrouwelijk kunnen werken zijn de kernwaarden van jouw persoonlijkheidsprofiel.

Naast het aannemen, wijzigen en verwerken van inkomende reserveringen, draag je zorg voor de correcte afhandeling van de offertes. Je onderhoudt contact met bestaande klanten en organisaties en je legt contact met nieuwe gebruikers. Je bewaakt de status van lopende offertes en facturen en stuurt bij waar nodig. Er is daarnaast vanuit planning veel samenwerking met de facilitaire teams op de zes panden die de producties dagelijks professioneel moeten uitvoeren. Tevens wordt er nauwgezet samengewerkt met de financiële administratie.

Voornaamste functietaken van de planner
- Verwerken van dagelijkse planningsaanvragen, wijzigingen en annuleringen in het zaalagendaprogramma en in de personele planning
- Ondersteuning personeelsplanning en personeelsroosters
- Behandelen van (aan)vragen per email, telefonisch en mondelingAdministratief afhandelen van offertes en facturatie
- Verzorgen van diverse overzichten met betrekking tot reserveringen
- Het voeren van intakegesprekken met nieuwe aanbieders (bewoners, informele en formele organisaties)
- Ondersteuning bij activiteiten/evenementen

Wat vragen wij van jou?
- Je bent leergierig en snel in te werken op nieuwe en bestaande systemen
- HBO werk- en denkniveau
- Goede kennis van Exact, MS Office, ervaring met online reserveringsystemen is een pré
- Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
- Je hebt cijfermatig inzicht en kunt trends signaleren
- Je kunt goed prioriteiten stellen en het overzicht bewaren
- Je bent stressbestendigJe bent accuraat, flexibel (inzetbaar) en zelfstandig
- Je denkt in oplossingen en niet in problemenJe bent representatief, sociaal vaardig en in staat om met verschillende klantgroepen op verschillende niveaus tecommuniceren

Wat bieden wij jou?
- Een functie voor 24 uur per week
- Laptop en telefoon van de zaak
- Salaris conform cao Sociaal Werk inclusief 13e maand
- Een dynamische functie in een klein team

Je kunt solliciteren door een email met je motivatie en CV te sturen naar personeel@pbazo.nl. Er zijn meerdere gespreksrondes. Het eerste gesprek is een kort oriënterend gesprek om na te gaan of er wederzijds een match is. Als dit het geval is, volgt er een tweede ronde waar we uitgebreid in gaan op de functie in relatie tot je kennis en vaardigheden. Een assessment is onderdeel van de procedure.

Salaris: Nader te bepalen en afhankelijk van de arbeidscontractvorm

Soort dienstverband: Parttime Parttime uren: 24 per week

Rooster: ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden: Reiskostenvergoeding, telefoon van de zaak

Soorten aanvullende vergoedingen: 13e maandVakantiegeld

Werklocatie: Eén locatie

 

Contact >>