Programmabureau Amsterdam Zuidoost 
 
  
  
 

Sociaal beheerder

 

Stichting PBAZO is op zoek naar een enthousiaste en betrokken sociaal beheerder met een passie voor evenementen die per direct fulltime beschikbaar is.

We zoeken specifiek naar een creatieve en gastvrije kandidaat met een passie voor evenementen. Daarnaast zijn leidinggevende capaciteiten, betrouwbaarheid, stressbestendigheid, teamgeest, coördinatievaardigheden, klantgerichtheid, oplossingsgericht, communicatieve en sociale vaardigheden essentieel. De ideale kandidaat is niet alleen bereid tot fysiek werk maar is ook technisch vaardig.

Wat wij bieden
- Salaris conform CAO Sociaal Werk.
- Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
- 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband (fulltime). Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
- Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon- en reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar, € 10,- per maand tegemoetkoming zorgkosten en een vakantietoeslag van 8% per jaar.
- Cursussen Bedrijfshulpverlening (BHV), Sociale Hygiëne (SVH) en Hygiënecode (HACCP) worden aangeboden. Daarnaast bouw je maandelijks een loopbaanbudget op die je voor je eigen ontwikkeling kunt inzetten.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervoor worden vergoed.

Heb jij minimaal MBO werk- en denkniveau en een hart voor de doelgroep? Wil je werken met een hecht team in een dynamische multiculturele werkomgeving? Grijp deze unieke kans om een positieve impact te maken in Amsterdam Zuidoost en stuur je motivatie en CV naar personeel@pbazo.nl t.a.v. Lordjèna Valdez Abear.

Stichting PBAZO beheert 4 buurthuizen en een cultureel centrum in Amsterdam Zuidoost, gericht op huiskamerinloop, activiteiten voor de gemeenschap en het hosten van vergaderingen, congressen, evenementen en kantoorruimteverhuur. Voor meer informatie, bezoek onze website: www.pbazo.nl

 

Contact >>