Programmabureau Amsterdam Zuidoost 
 
  
  
 

Beheerder BuurtHuizen

 

Stichting PBAZO is op zoek naar een betrokken en gemotiveerde Sociaal Beheerder (m/v) die bij voorkeur fulltime beschikbaar is.

Als Sociaal Beheerder ben jij dé gastheer/-vrouw die de panden tot leven brengt! Je zorgt ervoor dat gebruikers en bezoekers op een veilige en plezierige manier van de faciliteiten kunnen genieten. Met jouw energie en leidinggevende vaardigheden ben je verantwoordelijk voor het operationele beheer, uitvoeren van horecawerkzaamheden en het coördineren van evenementen. Je bent een probleemoplosser, neemt initiatief en staat bekend om je betrouwbaarheid. Herken je jezelf hierin dan is de rol van Sociaal Beheerder Buurthuizen echt iets voor jou!

Wat wij bieden
- Salaris conform CAO Sociaal Werk.
-Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
- 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband (fulltime). Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
- Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon- en reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar, € 10,- per maand tegemoetkoming zorgkosten en een vakantietoeslag van 8% per jaar.
- Cursussen Bedrijfshulpverlening (BHV), Sociale Hygiëne (SVH) en Hygiënecode (HACCP) worden aangeboden. Daarnaast bouw je maandelijks een loopbaanbudget op die je voor je eigen ontwikkeling kunt inzetten.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervoor worden vergoed.

Heb jij minimaal MBO werk- en denkniveau en een hart voor de doelgroep? Wil je werken met een hecht team in een dynamische multiculturele werkomgeving? Grijp deze unieke kans om een positieve impact te maken in Amsterdam Zuidoost en stuur je motivatie en CV naar personeel@pbazo.nl t.a.v. Lordjèna Valdez Abear.

Stichting PBAZO beheert 4 buurthuizen en een cultureel centrum in Amsterdam Zuidoost, gericht op huiskamerinloop, activiteiten voor de gemeenschap en het hosten van vergaderingen, congressen, evenementen en kantoorruimteverhuur. Voor meer informatie, bezoek onze website: www.pbazo.nl

 

Contact >>