Ondernemende vrouwen | 23+ | holendrecht

 

Buurvrouwennetwerk Gaasperdam organiseert Ondernemende Vrouwen in samenwerking met diverse partners. Het doel is om vrouwen te versterken en te stimuleren...

In het creëren en vergroten van hun arbeidskansen, zodat zij stappen kunnen zetten om hun doelen en wensen te realiseren in hun economische zelfstandigheid.

Tijdens de cursus staat persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Je krijgt meer inzicht in je kwaliteiten en ambities. De cursus duurt 8 weken. Inloop vanaf 11.30 inclusief gratis gezonde lunch. Deelname is gratis.

Wil je echt aan de slag en op een positieve manier aan jezelf werken? Ben je bereid naar jezelf te kijken en anderen naar jou te laten kijken? Dan is deze cursus zeker iets voor jou. Investeer in jezelf! Pak deze mooie kans en doe mee! Een Jobhunter/Jobcoach adviseert je bij sollicitatievaardigheden en bij het vinden van passend werk. Aan het einde van de cursus ontvang je een welverdiende certificaat.

Programma 
21 mei Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?  
28 mei Dress for Succes 1
04 juni Dress for Succes 2
11 juni Oriëntatie op Vrijwilligerswerk
18 juni Oriëntatie op Betaald Werk
25 juni Oriëntatie op Ondernemerschap
02 juli Netwerken & Onderhandelen
09 juli Presenteer jezelf, Evaluatie, Certificaatuitreiking

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 april
Via buurvrouwennetwerk@gmail.com Informatie: 06-85515248 of 06-23794574. Na je aanmelding ontvang je een intakeformulier en een persoonlijke uitnodiging voor een kort selectie gesprek. 

Doelgroep
Gemotiveerde Amsterdamse vrouwen vanaf 23 jaar. Maximaal 15 deelnemers. Er is geen kinderopvang aanwezig.

di 11.30-14.30 (start 21 mei)

 

Veel gestelde vragen >>

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

 
BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]