Bhangra Workout Workshop | 23+ | bonte kraai

Bhangra in Bijlmer! Kom naar de Bhangra workshop voor een geweldige tijd, verbrand wat calorieën en leer meer over Bhangra! Ladies and kids only!

 

De workshops zijn elke zaterdag van 13.00 tot 14.00 uur in buurtcentrum De Bonte Kraai, Kraaiennest 68. Geen enkele danservaring nodig. Rol gewoon in comfortabele trainingskleding en wees klaar om wat Bhangra te leren.

De Bhangra is een eeuwenoude volksdans uit Punjab in Noord India, ooit bedoeld om het binnenhalen van de oogst te vieren. Bhangra is een leuke culturele dans en is een uitdrukking van geluk. Stichting Sikhisme en cultuur zorgt ervoor dat je veel plezier hebt tijdens je bezoek aan de workshop. Bhangra is een hoge energiedans dus dit kan je uur cardio zijn voor vandaag. Entreekosten zijn € 5,- per uur per persoon (voor kinderen is dit € 3,- per uur) en dit geld zet de organisatie in als donatie voor educatie van kinderen in derde wereldlanden. Dus dans mee en draag bij aan de toekomst van kinderen! Betalen kan aan de deur of online via eventbrite! Je kan ook een stempelkaart kopen voor 5 lessen en bij inleveren van de stempelkaart ontvang je 1 les gratis!

Informatie en contact
Graag van te voren aanmelden per mail want vol is vol. Mail naar St. Sikhisme & Cultuur, info@sikhisme-en-cultuur.nl.

 

za 13.00-14.00

 

Veel gestelde vragen >>

Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik >>

 
BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO [Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost]